2017 Vaalimaa-Turku (Suomi 100)

FinLine 2017

In English

Varaa jo nyt lomaviikko ensi kesän FinLine-luistelua varten!

Rullaluisteluharrastajille tarkoitettu vuotuinen FinLine-matkaluistelutapahtuma järjestetään ensi kesänä jo 26. kerran. Perinne alkoi vuonna 1992 viikonloppuluistelulla Jyväskylästä Helsinkiin. Sittemmin FinLine-luistelusta on muodostunut noin viikon mittainen luistelutapahtuma, jonka reitti on joka vuosi uusi ja erilainen ja eri puolilla Suomea.

Vuonna 2017 FinLine luistelutapahtuma juhlii Suomen itsenäisyyden 100 vuotta. Ensi kesänä luistelureittimme seuraa Kuninkaan tietä Vaalimaalta Turkuun.

FinLine alkaa sunnuntaina heinäkuun 9. aikaisin aamulla bussimatkalla Helsingistä Vaalimaalle ja loppuu lauantaina heinäkuun 14. paluumatkalla Turusta Helsinkiin. Kokonaisluistelumatka tulee olemaan hiukan alle 450 km. Juhlistaaksemme Suomen itsenäisyyden 100 vuotta meillä on tarkoituksena tiistaina heinäkuun 1. luistella noin 100 km osuus. Kuten alla olevasta alustavasta reitistä näkyy, meillä on vielä hiottavaa reitissä.

Alustava reitti
Sunnuntai 9.7: Vaalimaa – Hamina 67 km
Maanantai 10.7: Hamina – Porvoo 92 km
Tiistai 11.7: Porvoo – Kirkkonummi 91 km
Keskiviikko 12.7: Kirkkonummi – Raasepori 59 km
Torstai 13.7: Raasepori – Salo 74 km
Perjantai 14.7: Salo –Turku 55 km

Reittikarttaa tullaan päivittämään näkyviin tämän linkin taakse: reitti.

Korkeusprofiilia tullaan päivittämään näkyviin tämän linkin taakse: profiili.

Tässä perinteikkäässä tapahtumassa ei kilpailla kelloa vastaan, vaan nautitaan luistelusta ja maisemista. Mukana on monentasoisia luistelijoita, joita kaikkia yhdistää halu luistella omaa sopivaa vauhtia. 3 – 6 luisteluryhmää antavat mahdollisuuden valita luisteluvauhdin 15 – 25 km/h. Ryhmää voi vaihtaa vapaasti fiiliksen mukaan. Mukana etenevä huoltobussi antaa mahdollisuuden valita luistelupäivien määrän ja päivittäisen luisteluosuuden pituuden oman kunnon, mielialan ja sään mukaan. Tapahtuman järjestäjät huolehtivat niin majoituksista kuin ruokailuistakin, joten sinä voit keskittyä täysillä luistelemiseen.

Minäkö mukaan?

FinLine on rullaluistelutapahtuma, johon myös SINÄ voit osallistua. Mukaan päästäksesi riittää, että
• hallitset hyvin luistimesi
• sinulla on kokemusta noin 50 km:n luistelulenkistä; ts. pystyt luistelemaan päivässä 50 km:n matkan omaa vauhtiasi
• viihdyt hyvin lomaviikon muiden luistelijoiden kanssa
• olet Katukiitäjien jäsen / liityt Katukiitäjien jäseneksi

Paljonko tämä lysti maksaa? Ja mitä maksu pitää sisällään?
Osallistumismaksu on 150 euroa + Katukiitäjien jäsenmaksu 25 euroa. Osallistumismaksu sisältää bussikuljetukset Helsinki-Vaalimaa ja Turku-Helsinki, huoltobussin palvelut vesi- ja välipalatarjoiluineen ja matkatavaroittesi kuljetuksen luistelun aikana sekä teknisen luistelupaidan. Näiden maksujen lisäksi tulevat päivällis- ja majoituskustannukset (60 – 70 e/vrk) sekä luistelun aikana ostamasi lounas- ja/tai omat välipalakustannukset.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Koska haluamme säilyttää FinLine-luistelussa kotoisan tunnelman ja löytää yhteiset majoitukset koko joukolle, on osallistujamäärä rajoitettu 30:een. Ilmoittautumisaika alkaa nyt. Rekisteröintilomake löytyy netti-sivuiltamme (www.katukiitajat.fi). Osallistumismaksun voit maksaa Katukiitäjien tilille FI25 2185 1800 0329 49,
eräpäivä on 15.3.2017. Varmista mukaan pääsysi ja ilmoittaudu saman tien Katukiitäjien Finline-ilmoittautumissivun kautta.

Lisätietoja alla mainituilta henkilöiltä:

info@katukiitajat.fi
Bosse Sjöblom, 050 350 9742, bosse.sjoblom@fi.cisv.org
Merja Lumme, 050 5577 737, merja.lumme@tekes.fi
Nina Björklund, 050 339 0010, nina.e.bjorklund@gmail.com

TÄTÄ ET VOI JÄTTÄÄ VÄLIIN! – TULE NAUTTIMAAN RULLALUISTELUSTA UPEASSA SUOMEN KESÄSSÄ!

Terveisin ja runsasta osallistumista odottaen

FinLine 2017–työryhmä

Terveisin ja runsasta osallistumista odottaen

FinLine 2017–työryhmä