2013 Lappeenranta-Kuopio

FinLine – rullaluistellen halki kesäisen Suomen

Huom! FinLine 2013 on nyt loppuunvarattu. Voit tiedustella mahd. peruutuspaikkoja. 

 

Rullaluisteluharrastajille tarkoitettu vuotuinen FinLine-matkaluistelutapahtuma järjestetään jälleen kesällä 2013  – nyt jo 22. kerran. Perinne alkoi vuonna 1992 viikonloppuluistelulla Jyväskylästä Helsinkiin. Sittemmin FinLine-luistelusta on muodostunut noin viikon mittainen luistelutapahtuma, jonka reitti on joka vuosi uusi ja erilainen ja eri puolilla Suomea.

Rullaluisteluseura Katukiitäjät järjestää jälleen vuosittaisen FinLine-matkaluistelutapahtuman 7.7 – 13.7.2013. Tällä kertaa reitti kulkee Lappeenrannasta Kuopioon halki Itä-Suomen kauniiden järvimaisemien.

FinLine starttaa sunnuntaina 7.7. Lappeenrannasta ja päättyy perjantaina 12.7. Kuopioon. Paluu bussilla Helsinkiin lauantaina 13.7. Kokonaisluistelumatka on noin 375 km.  Päivämatkat vaihtelevat 50 – 80 km:iin.

Tässä perinteikkäässä tapahtumassa ei kilpailla kelloa vastaan, vaan nautitaan luistelusta ja maisemista.  Mukana on monentasoisia luistelijoita, joita kaikkia yhdistää halu luistella omaa sopivaa vauhtia. 3 – 6 luisteluryhmää antavat mahdollisuuden valita luisteluvauhdin 15 – 25 km/h. Ryhmää voi vaihtaa vapaasti fiiliksen mukaan. Mukana etenevä huoltobussi antaa mahdollisuuden valita luistelupäivien määrän ja päivittäisen luisteluosuuden pituuden oman kunnon, mielialan ja sään mukaan. Tapahtuman järjestäjät huolehtivat niin majoituksista kuin ruokailuistakin, joten sinä voit keskittyä täysillä luistelemiseen.

 

Minäkö mukaan?

FinLine on rullaluistelutapahtuma, johon myös SINÄ voit osallistua. Mukaan päästäksesi riittää, että

  • hallitset hyvin luistimesi
  • sinulla on kokemusta noin 50 km:n luistelulenkistä; ts. pystyt luistelemaan päivässä 50 km:n matkan omaa vauhtiasi
  • viihdyt hyvin lomaviikon muiden luistelijoiden kanssa
  • olet Katukiitäjien jäsen / liityt Katukiitäjien jäseneksi

 

HUOM!

FinLine on houkutellut mukaansa yhä enemmän myös ulkomaalaisia luistelijoita, joten tämä on myös ainutlaatuinen tilaisuus tutustua ja solmia kontakteja samanhenkisiin ulkomaalaisiin sekä treenata samalla kielitaitoa.

 

Majoitukset ja ruokailut

Majoitukset, päivälliset ja aamiaiset tapahtuman järjestäjien varaamissa paikoissa. Pyrimme varaamaan mahdollisimman erityyppisiä ja edullisia majoituspaikkoja luistelureittien varrelta. Ts. jonakin yönä majoitumme hotelliin, kun taas jonakin yönä majoitumme lomamökkeihin tms.

Luistelun aikana luistelijat saavat huoltobussista juomaa ja pientä välipalaa (suolakurkkua, banaania, keksejä), mutta muusta luistelun aikana tapahtuvasta ruokailusta luistelijat huolehtivat itse.

 

Paljonko tämä lysti maksaa? Ja mitä maksu pitää sisällään?

Osallistumismaksu on noin 150 euroa + Katukiitäjien jäsenmaksu 25 euroa. Osallistumismaksu sisältää bussikuljetukset Helsinki-Lappeenranta ja Kuopio-Helsinki, huoltobussin palvelut vesi- ja välipalatarjoiluineen ja matkatavaroittesi kuljetuksen luistelun aikana sekä teknisen luistelupaidan. Näiden maksujen lisäksi tulevat päivällis- ja majoituskustannukset (40 – 60 euroa/vrk) sekä luistelun aikana ostamasi lounas- tai omat välipalakustannukset.

 

Ilmoittautuminen

Koska haluamme säilyttää FinLine-luistelussa kotoisan tunnelman ja löytää yhteiset majoitukset koko joukolle, on osallistujamäärä rajoitettu 30:een. Varmista siis mukaan pääsysi ja ilmoittaudu saman tien Katukiitäjien Finline ilmoittautumissivun kautta.

 

 

Lisätietoja

Jos tämän tiedotteen lukemisenkin jälkeen vielä epäröit ilmoittautumistasi, niin tartu rohkeasti puhelimeen tai lähetä sähköpostia ja kysele kokemuksia ja näkemyksiäFinLine 2013 työryhmän jäseniltä. Annamme mielellämme lisätietoja.

 

Katukiitäjät ry:n sähköposti: info@katukiitajat.fi

 

Terveisin ja runsasta osallistumista odottaen

FinLine 2013 –työryhmä:  Ari, Bosse, Heikki, Ilpo, Kaisa, Merja ja Nina

Lataa FinLine 2013 esite: FinLine_2013_fi

Katso YouTuben FinLine videot täältä.