Jäsenyyden jatkaminen

Muista maksaa jäsenmaksusi aina vuoden alussa, kuitenkin viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. Muuten jäsenyytesi erääntyy ja uudelleenliittyminen voi viedä aikaa. Vuotuisen jäsenmaksun suuruus on 30,00 euroa. Ohjeet maksun maksamiseksi on alla. Muista aina käyttää henkilökohtaista viitenumeroasi*.

Maksuohjeet

Saaja: Katukiitäjät ry.
Tilille FI25 2185 1800 0329 49
BIC NDEAFIHH
Summa 30,00 €
Viitenumero henkilökohtainen viitenumerosi*
Eräpäivä 30.4.

Muuta

Jos olet hukannut jäsenkorttisi/viitenumerosi, tiedustele viitenumeroasi sähköpostitse osoitteesta jasentiedot@katukiitajat.fi.

Löydät viitenumerosi myös, kun kirjaudut jäsensivuille tunnuksellasi ja menet kohtaan  “Omat tiedot”.

Katukiitäjäksi liittyminen

Katukiitäjät ry:n jäseneksi voi hakea heti täyttämällä alla olevan Internet-lomakkeen. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat heti ilmoittamaasi sähköpostiin automaattisesti Katukiitäjiltä vahvistusviestin, jossa on ohjeet vuotuisen jäsenmaksun maksamiseksi (muista käyttää ilmoitettua viitenumeroa). Jos et löydä sähköpostistasi Katukiitäjien vahvistusviestiä, tarkista sähköpostiohjelmasi roskapostilaatikko. Viestin lähettäjä on “Katukiitäjät” ja otsikko “Tervetuloa Katukiitäjien jäseneksi!”

Huomaa, että jäsenmaksu koskee aina kuluvaa kalenterivuotta. Vuotuisen jäsenmaksun suuruus on 30,00 €.

Kun jäsenmaksu on saapunut Katukiitäjien tilille ja jäsenyytesi hyväksytty, lähetämme sinulle ilmoittamaasi sähköpostiin myös tunnukset Katukiitäjien ilmoitustaulun käyttämiseksi. Näin saat heti yhteyden luistelijakollegoihisi. Saat myös Katukiitäjien jäsenkortin, jolla voit osoittaa jäsenyytesi Katukiitäjien tapahtumissa ja saada jäsenetuja.

Uuden jäsenen tiedot

Tämä lomake on vain ja ainoastaan uudeksi jäseneksi ilmoittautumista varten. Älä käytä tätä sivua, jos olet jo jäsen ja olet hukannut henkilökohtaisen viitenumerosi tai haluat tehdä osoitteenmuutoksen. Liittymisen jälkeen sähköpostiosoite toimii tunnuksenasi.Jos sinulla on kysymyksiä jäseneksi liittymisestä, käytä suoraa osoitetta jasentiedot@katukiitajat.fi.

* Pakollinen tieto. Jäsenrekisteriseloste