Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

FinLine 2024 Get-Together-Skate

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 05.07.2024

FinLine – Annual Inline Skating Holiday in Finland

Meet our international FinLine 2024 skating friends in Helsinki on the day before the start! In addition to chatting, we will skate a short city skate. We will meet on Saturday July 6 at 16.00 at Paavo Nurmi Runner Statue (Paavo Nurmen tie, Helsinki).

Skaters from eight countries are participating FinLine this year: Australia, Belgium, Finland, France, Germany, Great Britain, Netherlands and Switzerland. This is the best opportunity for networking yourself with other skaters from all around the globe (unless you are joining the FinLine itself).

All skaters — participating FinLine or not — are welcome!

Tapaa kansainvälinen FinLine 2024 -luistelijoiden joukko päivää ennen H-hetkeä! Rupattelun lisäksi luistelemme pienen kaupunkiluistelun. Tapaamme lauantaina 6.7. kello 16.00 Paavo Nurmen juoksijapatsaalla (Paavo Nurmen tie, Helsinki).

Tänä vuonna FinLinelle osallistuu luistelijoita kahdeksasta maasta: Alankomaista, Australiasta, Belgiasta, Suomesta, Ranskasta, Saksasta, Iso-Britanniasta ja Sveitsistä. Tämä on paras mahdollisuus verkostoitumiseen muiden, eri puolilta maapalloa saapuneiden luistelijoiden kanssa (ellet ole osallistumassa itse FinLinelle).

Kaikki luistelijat — niin FinLinelle osallistuvat kuin muutkin — ovat tervetulleita!