Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Keskiviikkoluistelut

Kategoria: Tapahtumat | Kirjoitettu 03.05.2021

Laita kypärä päähän, tule mukaan luistelemaan ja tutustumaan Katukiitäjien toimintaan! Keskiviikkoluisteluille olet tervetullut vaikka et olisi edes Katukiitäjien jäsen. Tapaamme klo 18 Paavo Nurmen patsaalla. Lue tarkemmat osallistumisohjeet täältä.

Rullaluistelu sopii hyvin kunnon ja henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen myös korona-aikana, yksin tai turvallisessa pienessä porukassa. Tervetuloa keskiviikkoluistelulle saamaan herätys rullaluisteluharrastuksen uudelleen aloittamiseksi!

Johtuen COVID-19-kokoontumisrajoituksista, aloitamme kauden 2021 Keskiviikkoluistelut poikkeuksellisesti vasta 19.5.2021.

Kauden 2021 keskiviikkoluistelut

 • 19.5. Kauden avaus
 • 26.5.
 • 2.6.
 • 9.6.
 • 16.6.
 • 23.6.
 • 30.6.
 • 7.7. *
 • 14.7. *
 • 21.7. *
 • 28.7. *
 • 4.8.
 • 11.8.
 • 18.8.
 • 25.8.

* Loma-ajan tai muiden luistelutapahtumien vuoksi osallistujien määrä voi olla normaalia vähäisempi.

Muutokset mahdollisia; luistelukohde sovitetaan aina kunkin kerran osallistujien mukaan. Keskiviikkoluistelu luistellaan, vaikka teemaa ei olisi yllä ennakkoon ilmoitettu. Kostean kelin sattuessa keskiviikkoluistelu peruuntuu ilman erillistä ilmoitusta.

Keskiviikkoluistelukauden päätyttyä luistelu jatkuu aina talven tuloon asti, mutta luisteluretket keskittyvät viikonloppuihin ja niistä sovitaan ja tiedotetaan jäsenten ilmoitustaululla (vaatii kirjautumisen).