Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Keskiviikkoluistelut

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 02.05.2020

Laita kypärä päähän, tule mukaan luistelemaan ja tutustumaan Katukiitäjien toimintaan! Keskiviikkoluisteluille olet tervetullut vaikka et olisi edes Katukiitäjien jäsen. Tapaamme klo 18 Paavo Nurmen patsaalla. Lue tarkemmat osallistumisohjeet täältä.

Rullaluistelu sopii hyvin kunnon ja henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen myös korona-aikana, yksin tai turvallisessa pienessä porukassa. Tervetuloa keskiviikkoluistelulle saamaan herätys rullaluisteluharrastuksen uudelleen aloittamiseksi!

Noudatamme suosituksia ja rajoituksia, ja pidämme turvavälillä myös luistelun aikana. Keskiviikkoluisteluilla on yleensä vain muutamia osallistujia, joten osallistumista ei kannata suuren ihmismäärän pelossa vältellä. — Kaatumiset eivät keskiviikkoluisteluilla edelleenkään haittaa, kunhan uskallat luistella ilman tukea ja osaat itsenäisesti nousta luistimet jalassa ylös — toistaiseksi vältämme fyysistä kontaktia vaativaa auttamista!

Kauden 2020 keskiviikkoluistelut

 • 20.5. Kauden avaus: Leppävaara, Ville Vallgrenin tie, Munkinpuisto (3+1)
 • 27.5. Helsinki by Sea (vastapäivään) (5+2)
 • 3.6. Alppiruusupuisto (2+1)
 • 10.6. Ihana Kahvila (8)
 • 17.6. Keilaniemenpuisto, Niittykumpu (3+1)
 • 24.6. Pohjoisbaana, Oulunkylä (5)
 • 1.7. (sade)
 • 8.7. *
 • 15.7. *
 • 22.7. * Uusi Tahkontie, Ilmala, Pitäjänmäki (2)
 • 29.7. *
 • 5.8. Vanhakaupunki, Viikinrannan ruokarekat (3)
 • 12.8. Ruukinranta, Pohjois-Tapiola (9)
 • 19.8. Helsinki by Sea (6+2)
 • 26.8. Helsinki by Sea (3+1)

* Loma-ajan tai muiden luistelutapahtumien vuoksi osallistujien määrä voi olla normaalia vähäisempi.

Muutokset mahdollisia; luistelukohde sovitetaan aina kunkin kerran osallistujien mukaan. Keskiviikkoluistelu luistellaan, vaikka teemaa ei olisi yllä ennakkoon ilmoitettu. Kostean kelin sattuessa keskiviikkoluistelu peruuntuu ilman erillistä ilmoitusta.

Keskiviikkoluistelukauden päätyttyä luistelu jatkuu aina talven tuloon asti, mutta luisteluretket keskittyvät viikonloppuihin ja niistä sovitaan ja tiedotetaan jäsenten ilmoitustaululla (vaatii kirjautumisen).