Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Keskiviikkoluistelukauden 2019 pinkki avaus

Kategoria: Tiedotteet | Kirjoitettu 10.05.2019

Katukiitäjien 28. keskiviikkoluistelukausi alkoi keskiviikolle osuneen vapun vuoksi poikkeuksellisen myöhään, 8.5.2019. Koleasta säästä huolimatta paikalle saatiin mukavasti osallistujia, niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Myöhäinen kauden avaus ja toisaalta aikainen lämmin kevät johtivat siihen, että jo kauden avausluistelu suuntautui Roihuvuoren kukkivien kirsikkapuiden alle tunnelmoimaan. Parinkymmenen kilometrin luistelun lomassa nautimme maittavat kahvit Roihuvuoren Riossa.

Tervetuloa mukaan Keskiviikkoluisteluille!

The Pink Opening of the Wednesday Skate Season 2019

Street Gliders’ 28th Wednesday Skate season started exceptionally late on May 8, 2019. Despite of the chilly weather there were nice number of participants, from Helsinki and also from aboard.

The late season start and the warm early spring made it possible to enjoy the pink cherry trees in Roihuvuori already on first Wednesday Skate. On this 20-kilometer trip we also enjoyed refreshments in cafeteria Roihuvuoren Rio.

Welcome to join our Wednesday Skates!