Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Ongelmat katukiitajat.fi-osoitteissa

Kategoria: Tiedotteet | Kirjoitettu 19.06.2024

Katukiitajat.fi-nettisivuilla ja sähköpostissa on ollut ongelmia aikavälillä 10.–18.6. Nettiselain on mm. voinut varoittaa tietojen kaappaamisesta, ja mikäli tästä välittämättä on edennyt, Katukiitäjien sivuja ei ole välttämättä ole näkynyt.

Tilanne on myös vaihdellut jatkuvasti, välillä sivuille pääsi kokeilemalla toisella selaimella tai puhelimella ja taas hetken päästä toisella. Katukiitäjille lähetetyn sähköpostin osalta tilanne oli samanlainen, eli osa viime viikolla lähetetyistä sähköpostiviesteistä tuli perille, mutta osa ei.

Keskiviikosta 18.6. alkaen tilanne on korjattu ja palvelut toimivat normaalisti. Syynä ongelmiin oli palvelutarjoajan tekemät järjestelmäpäivitykset, joissa oli tapahtunut virhe ns. DNS-palvelimien konfiguroinnissa. Tapaukseen ei liity ulkoista tekijää.

Positiivisena puolena myös Katukiitäjien käyttämät palvelinsovellukset on nyt päivitetty uusimpiin mahdollisiin versioihin.

Mikäli lähetit Katukiitäjille sähköpostia viime viikon aikana, kannattaa lähettää viesti varmuuden vuoksi uudelleen.