Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Porvoon-retki

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 07.05.2022

Katukiitäjät ry. täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja niinpä Katukiitäjien kevään perinteisin luisteluretki Helsingistä Porvooseen (ja joskus jopa takaisin) täyttää myös suurin piirtein samat 30 vuotta.

Tänä juhlavuonna Porvoon-retki luistellaan taas perinteisimpänä ajankohtanaan, helatorstaina 26.5.2022. Luvassa on luistelua (useammassa) porukassa ja omakustanteinen ruokailu porvoolaisessa ravitsemusliikkeessä. Tämä retki on viimeinen tilaisuus aloittaa luistelukausi 2022 ennen kuin on liian myöhäistä ja moni meistä aloittaa samalla myös uimakesänsä Kokonniemen maauimalan lammikossa.

Porvoon-retkellä on usein ollut sen verran runsaasti osallistujia, että olemme pystyneet muodostamaan monta luisteluryhmää varsin verkkaisesta reippaseen menoon. Muistathan myös, että reitille on rakennettu viime vuosina useita kilometrejä uutta pyörätietä joten maantien laidassa ei tarvitse enää montaa kilometriä edetä. Uusin viime syksynä valmistunut pyörätie korvaa kokonaan toisen jäljellä olleen maantieosuuden Porvoon päästä.

Retken aikataulu ja muut osallistumisohjeet ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa jäsenten ilmoitustaululla (vaatii kirjautumisen).

Päivitys: retki on siirretty sateen vuoksi lauantaille 28.5. (ja edelleen sunnuntaille 29.5.)