Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Syyskokous ja pikkujoulut

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 02.10.2021

Katukiitäjien legendaariset ja suositut pikkujoulut järjestetään perinteisessä muodossaan jälleen tänä vuonna: ensin suunnitellaan tulevan kauden toimintaa sääntömääräisen syyskokouksen muodossa ja sen jälkeen saunotaan, uidaan & nautitaan odotettu pikkujouluillallinen.

Kuva: Jouni Kenttämies

Tarkemmat tiedot, virallinen kokouskutsu ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähempänä ajankohtaa virallisella ilmoitustaululla (vain jäsenille).

Kannattaa tulla mukaan, vaikka luistelut olisivat jääneet tänä kesänä vähemmälle — niin nykyiset kuin juuri liittyvät uudet jäsenet. Parhaimmat jäsenmaksunsa optimoijat ovatkin jättäneet kesän luistelut vähemmälle ja saapuvatkin pelkästään tähän tilaisuuteen voimaan paksusti!