Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Riihimäen retki

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 14.06.2018

Mikäli et ole lähdössä mainiolle Kakskerran lenkille, ennen kesälomakauden varsinaista alkamista ehdimme vielä luistella yhden hyvän “FinLine-harjoituksen”, jolle tervetulleita ovat niin FinLinelle lähtevät kuin pois jäävätkin luistelijat.

Riihimäen retkellä matkustamme junalla Riihimäelle ja luistelemme sieltä etelään pyöräteitä pitkin aina Helsinkiin saakka. Reitillä on vain noin kolme kilometriä luistelua maantien laidassa. Kokonaismatka on noin 80 km, mutta erityisen houkuttelevaksi tämän retken tekee se, että luistelun voi lopettaa oman fiiliksen mukaan aiemminkin. Esimerkiksi vaihtoehdot Riihimäki–Hyvinkää, Riihimäki–Jokela ja Riihimäki–Järvenpää antavat mahdollisuuden valita urakan pituuden päivän fiiliksen mukaan, jopa kesken matkan.

Lue tarkemmat osallistumisohjeet jäsenten ilmoitustaululta!