Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Tuusulanjärvi avasi Katukiitäjien retkikauden

Kategoria: Tiedotteet | Kirjoitettu 21.05.2018

Tuusulanjärven kiertäjiä Järvenpään Rantapuistossa

Katukiitäjien viikonloppuretkikauden aloitti perinteinen Tuusulanjärven retki aurinkoisena sunnuntaina 20.5. Ilma oli täydellinen luisteluretkelle edeltäneiden hellepäivien jälkeen.

Tänä vuonna retki alkoi bonusosuudella Helsingin Mellunmäestä Vantaan Kuusijärvelle. Itse Tuusulanjärvi kierrettiin tyypilliseen tapaan myötäpäivään ja matkalla nautittiin nautintoaineita niin Aurankulmassa, Cantina viva Zapatassa kuin Cafe Kuusijärvellä.

Sattuipa matkan varrelle viimevuotiseen tapaan myös Keski-Uudenmaan Suurmarkkinat Hyrylän torilla. Virkistävä uimatauko paluumatkalla Kuusijärvellä kruunasi täydellisen luisteluretken.

Vaikka retken osallistujamäärä oli pettymys, sitä ei voi sanoa suomalaisten luisteluinnosta alkaneella kaudella: Pelkästään tämän retken aikana kohtasimme noin 25 rullaluistelijaa, mukana kaiken ikäisiä koululaisista eläkeläisiin. Rullaluistelu on mahdollisesti nousemassa takaisin pinnalle, kuten moni muukin 1990-luvun juttu!

Tämän avausretken jälkeen näitä Katukiitäjien jäsenille suunnattuja viikonloppuretkiä pyritään järjestämään joka viikonloppu, aina vaihtuvalla reitillä/kohteella. Seuraa jäsenten ilmoitustaulua, niin pääset mukaan!