Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Luisteleva vuosikokous aloitti luistelukauden 2018

Kategoria: Tiedotteet | Kirjoitettu 14.04.2018

Katukiitäjien vuosikokous järjestettiin Pasilan Urheiluhallissa 14.4.2018. Ennen sääntömääräistä kokousta luistelijat totuttelivat jälleen harrastusvälineisiinsä ja vaihtoivat kuulumisiaan tunnin ajan hallin pölyttömissä oloissa. Monelle jäsenelle kyseessä olikin kauden 2018 ensimmäinen rullaluistelukerta.

Jokakeväinen vuosikokous on järjestetty luistelun merkeissä Pasilassa jo vuodesta 2012. Katukiitäjistä riippumattomista syistä emme poikkeuksellisesti päässeet tällä kertaa nauttimaan Garam & Vermiglio Cateringin herkullisista kokoustarjoiluista.

Kokouksessa käytiin läpi edellisen kauden toteumia ja suunniteltiin innokkaasti tulevan rullaluistelukauden toimintaa. Lisää tietoa tulevan kesän toiminnasta tulee näkyviin näille sivuille huhtikuun aikana.

Älä missaa alkavaa kesää — pysy kanavalla!