Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Suomi 100 -rullaluisteluviikko

Kategoria: Tiedotteet | Kirjoitettu 11.06.2017

Suomen vanhin rullaluisteluseura Katukiitäjät ry. kutsuu kaikki suomalaiset mukaan Suomi 100 -rullaluisteluviikkoon. Suomen täyttäessä 100 vuotta järjestäytynyt inline-rullaluistelu Suomessa täyttää samalla 25 vuotta. Me suomalaiset olemme kesäisin rullaluistelleet niin kaupungeissa kuin maaseudulla jo neljänneksen itsenäisyytemme ajasta.

Rullaluistelun juhlaviikkoon voi osallistua luistelemalla viikon aikana 100 kilometriä itsenäisen Suomen kunniaksi. Juhlakilometrit voi luistella yksin tai yhdessä, yhdellä kerralla tai useampana päivänä, omatoimisesti tai rullaluistelutapahtumassa, kilpaillen tai huvin vuoksi – miten vain!

Rullaluisteluviikon Facebook-tapahtumasivulla voi ilmoittaa osallistumisesta tempaukseen, kannustaa muita mukaan ja halutessaan raportoida luistellut kilometrit.

Suomi 100 -rullaluisteluviikko on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden virallista ohjelmaa vuonna 2017.

Tiedote

suomifinland100.fi