Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Riihimäen retki

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 08.06.2016

Huomaa muuttunut päivämäärä!

Alamäkiajattelua edustava Riihimäen retki ensimmäistä kertaa sunnuntaina 19.6.2016 (säävaraus). Toisin kuin moni jo kuopattu tai vielä jatkuva “Porvoon retki” -tyyppinen vanha kidutusperinne, tässä retkikonseptissa yritetään tehdä pitkästä retkestä mahdollisimman mukava: ensin Hyvinkään retki reilut viisi vuotta sitten toteutti pitkän retken (lähes) pelkästään pyörätietä pitkin ja nyt käännämme reittikartan päälaelleen luistellaksemme alamäkeen Riihimäeltä (Hyvinkään ja Järvenpään kautta) Helsinkiin.

Menomatkan lähtöpaikalle Riihimäelle teemme aamulla paikallisjunalla. Koko luistelumatka Helsinkiin on noin 80 km, mutta lyhyempikin luisteluosuus on mahdollinen esim. palaamalla junapenkille Järvenpäässä (n. 40 km).

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät lähempänä tapahtumaa jäsenten ilmoitustaululta (kirjaudu sisään ensin). Älä  hukkaa tätä vuoden helpointa mahdollisuutta lähteä pitkälle luisteluretkelle!