Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Kaveriviikonloput

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 25.04.2016

Katukiitäjät järjestää kaikille luistelijoille avointen keskiviikkoluisteluiden ohella myös yhdistyksen jäsenille tarkoitettuja pidempiä rullaluisteluretkiä. Luistelumatkat ovat tyypillisesti 30–50 km ja retket ovat oletusarvoisesti vaatimusasteeltaan keskitasoa (2).

Kilauta kaverille

Kesän 2016 uutuutena voit halutessasi ottaa Katukiitäjien viikonloppujen luisteluretkille mukaan kaverisi, jonka ei tarvitse olla Katukiitäjäin jäsen. Siispä nyt kannattaa kysellä luisteluseuraa mukaan omasta lähipiiristäkin!

Varmistuthan, että kaverillasikin on kypärä päässä, sujuva luistelutaito ja hän myös osaa jarruttaa. Koko retken jaksamista ei tarvitse jännittää – viikonloppuretkiltä voi yleensä luistella myös vain osan matkaa (esim. junalla palaten), kunhan muistaa kertoa toiveestaan etukäteen.

Päivämäärät

Suunnitelmissa olevia viikonloppujen luisteluretkiä ovat mm.:

  • Tuusulanjärven retki (lähtö Vantaan Kuusijärveltä)
  • Kirkkonummen myötätuuliretki
  • Riihimäen/Hyvinkään alamäkiretki
  • Bodomjärven retki

Näitä ja uusia retki-ideoita pyritään toteuttamaan heti toukokuun alusta alkaen. Tarkkoja retkipäiviä ei yleensä voida sopia ennakkoon johtuen vaihtelevista sääoloista – kostealla kelillä ei retkelle lähdetä ja retki/retket siirtyvät myöhempiin viikonloppuihin.

Tavoitteena on luistella yhdessä jokaisena viikonloppuna, sääolojen ja osallistujien toiveiden mukaan joko lauantaina tai sunnuntaina.

Ilmoittautuminen

Normaalisti lähdemme matkaan iltapäivällä, jotta mahdollinen kosteus on haihtunut ja keli on lämmennyt kesäisimmilleen. Pidempien retkien tapauksessa lähtö sovitaan aikaisemmaksi.

Seuraa ja osallistu viikonloppuretkien suunnitteluun jäsenten ilmoitustaululla (vaatii sisäänkirjautumisen)! Jos haluat osallistua jollekin retkelle, ilmoita kiinnostuksestasi mahdollisimman aikaisin vastaamalla ko. viikonloppua koskevaan keskusteluun.