Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Hyvinkään retki

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 01.06.2015

Uutta luisteluretkiajattelua edustava Hyvinkään retki jälleen juhannussunnuntaina 21.6.2015 (säävaraus)! Toisin kuin moni jo kuopattu tai vielä jatkuva “Porvoon retki” -tyyppinen vanha arvokas kidutusperinne, tämä vain muutaman vuoden vanha retkikonsepti on suunniteltu olemaan mahdollisimman mukava, nautinnollinen ja soveltuva mahdollisimman monentasoisille luistelijoille.

Suositeltuja matkavaihtoehtoja on Helsinki–Järvenpää (n. 40 km) tai Helsinki–Hyvinkää (n. 70 km). Paluumatka omatoimisesti, perinteisesti olemme matkustaneet takaisin Helsinkiä kohti paikallisjunalla.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät jäsenten ilmoitustaululta (kirjaudu sisään ensin). Älä  hukkaa tätä vuoden helpointa mahdollisuutta lähteä pitkälle luisteluretkelle!