Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Viikonloppuretket

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 02.05.2015

Katukiitäjät järjestää kaikille luistelijoille avointen keskiviikkoluisteluiden ohella myös yhdistyksen jäsenille tarkoitettuja pidempiä rullaluisteluretkiä. Luistelumatkat ovat tyypillisesti 30–50 km ja retket ovat oletusarvoisesti vaatimusasteeltaan keskitasoa (2).

Tavoitteena on luistella yhdessä yhden kerran joka viikonloppu, sääolojen ja osallistujien toiveiden mukaan joko lauantaina tai sunnuntaina. Normaalisti luistelemme iltapäivisin, jotta mahdollinen kosteus on haihtunut ja keli on lämmennyt kesäisimmilleen (ja pisimpään valvoneet ehtivät myös mukaan, toim. huom.)

Seuraa ja osallistu viikonloppuretkien suunnitteluun jäsenten ilmoitustaululla (vaatii sisäänkirjautumisen)! Jos mahdollisesti olisit pääsemässä mukaan, niin suosittelemme, että ilmoitat kiinnostuksestasi mahdollisimman aikaisin vastaamalla ko. viikonloppua koskevaan keskusteluun.