Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Rullaluistelun alkeiskurssit 2015

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 09.05.2015

Kesällä 2015 järjestämme tuttuun tapaan rullaluistelun alkeiskursseja touko-kesäkuussa.

Kurssit pidetään kolmena tiistaina 26.5., 2.6. ja 9.6. klo 18.00 Paavo Nurmen patsaan luona (Olympiastadionin edessä). Kurssilla teemme lyhyen lenkin, jonka aikana voit soveltaa juuri opittuja taitoja. Kukin alkeiskurssi kestää noin 1,5 tuntia, ja tervetulleita ovat aloittelijat ja kokeneemmatkin luistelijat. Kurssilla opitaan luistelemaan tasaisella ja mäessä, sekä jarruttamaan ja kaatumaan turvallisesti. Voit ilmoittautua alkeiskursseille tällä lomakkeella.

  • Tulethan hieman aikaisemmin, jotta pääsemme aloittamaan klo 18.00
  • Kurssia ei pidetä sateella eikä märällä asfaltilla
  • Kurssi hinta on 15 euroa/aikuinen, 10 euroa/lapsi. Katukiitäjien jäsenille ilmainen; alkeiskursseille osallistuminen ei siis maksa erikseen, jos olet ennen kurssia maksanut Katukiitäjien jäsenmaksun 2015.
  • Mukaan omat luistimet ja suojat sekä kypärä(emme opeta luistelemaan sauvojen kanssa, joten sauvoja ei kannata ottaa mukaan. Sauvojen käyttö ryhmässä luistellessa on hankalaa eikä kovin turvallista.)
  • Luistelu omalla vastuulla, kaikilla kursseilla kypärä on pakollinen
  • Tutustu myös Katukiitäjien rullaluistelun turvallisuusohjeisiin ennen kurssia.

Lisäksi järjestämme yhteistyössä Espoon kaupungin liikuntapalveluiden kanssa rullaluistelun alkeiskurssin 6.6. (sateen sattuessa varapäivä 13.6.) Espoon Otaniemessä. Espoossa järjestettävälle kurssille ilmoittautumiset Espoon kaupungin liikuntapalvelun kautta.