Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Hyvinkään retki

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 02.06.2014

Uutta luisteluretkiajattelua edustava Hyvinkään retki jälleen sunnuntaina 15.6.2014 (säävaraus)! Toisin kuin moni jo kuopattu tai vielä jatkuva “Porvoon retki” -tyyppinen vanha arvokas perinne, tämä vain muutaman vuoden vanha retkikonsepti on suunniteltu nimenomaan olemaan mahdollisimman mukava, nautinnollinen ja soveltuva mahdollisimman monentasoisille luistelijoille.

Suositeltuja matkavaihtoehtoja on Helsinki–Järvenpää (n. 40 km) tai Helsinki–Hyvinkää (n. 70 km). Paluumatka omatoimisesti, perinteisesti olemme matkustaneet takaisin Helsinkiä kohti paikallisjunalla.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet tulevat jäsensivuille tämän viikon aikana. Älä  hukkaa tätä vuoden helpointa mahdollisuutta lähteä ensimmäiselle pitkälle luisteluretkellesi!