Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Roller derby Kesäklassikko

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 14.06.2013


Nyt mainio tilaisuus tutustua tähän nelipyörärullaluistelun (quad) hittilajiin. Vastakkain kaksi helsinkiläisseuraa: Helsinki Roller derby ja Kallio Rolling Rainbow. Paikka Väinämöisen kenttä (Väinämöisenkatu 4-6-) la klo 15.6.  Vapaa pääsy. Ohessa lisätietoa Facebookista kopsattuna:

=============================================

 Roller Derby Suomi Cup, turnaus V

Kesäkuun puolivälissä Suomen alati kasvava derbyväki saa nähtäväkseen harvinaista herkkua. Helsingin titaanit, Kallio Rolling Rainbow ja Helsinki Roller Derby ottavat jälleen mittaa toisistaan Väinämöisen kentällä 15.6.2013. Ottelu pelataan osana Roller Derby Suomi Cupia eli kotoisammin derbyn SM-liigaa. Kyseessä on sarjan viides turnaus, jonka ensimmäisessä mittelössä klo 15.00 sarjapisteistä vääntävät Lahti Roller Derby sekä Turun Dirty River Rollergrrrls. Illan toisessa boutissa klo 17.30 selviää, puetaanko kaupunki seuraavaksi vuodeksi turtlenvihreään vai sateenkaaren koko kirjoon.

Lahti ja Turku ovat sarjataulukossa tasapisteissä. Tämä luo kutkuttavan asetelman päivän ensimmäiseen peliin: kumman hermot kestävät tasapisteiden aiheuttaman paineen? Kumpi on kiihkeämpi sammuttamaan voitonjanoaan? Kumman jammerit pujahtavat seinistä liukkaammin – kumman rangaistusaitiossa kuhisee taajempaan?

Viime kesänä Friidun helmain katveessa taisteltiin ensi kertaa. Tuolloin HRD kilpikonnanaisineen vei pokaalin kotiinsa eeppisen kamppailun jälkeen: miten käy revanssiottelussa? Onko KRR valmis haasteeseen? Onko HRD yhä terässä? Kuka pääsee kylvettämään Friidua sampanjassa? Voitosta kaksi pistettä, häviöstä nolla. Toistaiseksi molemmat helsinkiläiset ovat pelanneet cupia tappiottomalla menestyksellä: kumpi siirtyy tämän ottelun myötä sarjakärkeen ja kumman on tyytyminen takaa-ajajan asemaan?

SM-cup on Euroopan ensimmäinen kansallinen arvokisaliiga, jonka pilottiversiossa Suomen mestaruudesta kilvoittelevat maan kuusi suurinta seuraa. Tähän mennessä sarjaa on pelattu neljä turnausta, joiden jäljiltä sarjataulukko näyttää seuraavalta:
1. Helsinki Roller Derby (ottelut 3, voitot 3, pisteet 6)
2. Kallio Rolling Rainbow (2, 2, 4)
3. Tampere Roller Derby (3, 1, 2)
4. Dirty River Roller Grrrls (3, 1, 2)
5. Lahti Roller Derby (3, 1, 2)
6. Kouvola Rock N Rollers (4, 1, 2)

Mikä on tähtien asento Kesäklassikon jälkeen? Tule todistamaan, miten historiaa tehdään!

Roller Derby Suomi Cupia hallinnoi Roller Derby Finland ry. Lisätiedot turnauksista ja säännöistä löydät osoitteesta www.rollerderbyfinland.com

Roller Derby Suomi Cup 2013, Kesäklassikko
Väinämöisen kaukalo, Väinämöisenkatu 4 – 6, Kamppi
Sateen sattuessa Helsingin Urheilutalo, Helsinginkatu 25, Kallio

Klo 15.00 Lahti Roller Derby vs Dirty River Roller Grrrls
Klo 17.30 Kallio Rolling Rainbow vs Helsinki Roller Derby

Väinämöisen kaukalon tapahtuma on pääsymaksuton ja ikärajaton.
Helsingin Urheilutalon ovella perimme nimellisen 5 euron pääsymaksun (vain käteisellä!). Tapahtuma myös ikärajaton ja alle 12-vuotiaille ilmainen.