Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Rullaluistelun alkeiskurssi 5/2013

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 27.04.2013

Katukiitäjät ry järjestää rullaluistelun alkeiskursseja jälleen  kesällä 2013. Kukin kurssi kestää yhden illan eli 1,5 tuntia. Kurssit pidetään Olympiastadionin vieressä Paavo Nurmen patsaan luona tiistaisin klo 18.00-19.30. Kesän 2013 kurssipäivät ovat seuraavat:

ti 21.5. ti 28.5. ti 4.6.  ti 25.6. ja ti 6.8.

Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille täällä. Alkeiskurssin hinta on 15 euroa/aikuinen, 10 euroa/lapsi. Huomaathan, että alkeiskurssit ovat Katukiitäjien jäsenille maksuttomia; alkeiskursseille osallistuminen ei siis maksa erikseen, jos olet ennen kurssia maksanut Katukiitäjien jäsenmaksun 2013.

Alkeiskurssi perehdyttää rullaluistelun perusasioihin ja antaa vinkkejä turvalliseen luisteluun ja tekniikan kehittämiseen. Kurssille ovat tervetulleita aloittelijat ja kokeneemmatkin luistelijat. Kurssilla opitaan luistelemaan tasaisella ja mäessä sekä jarruttamaan ja kaatumaan turvallisesti. Kurssilla teemme myös lyhyen lenkin, jonka aikana voit soveltaa juuri opittuja taitoja.

Tarvitset kurssille mukaan omat luistimet ja suojukset sekä kypärän, joka on kurssilla pakollinen varuste. Kurssilla jokainen luistelee omalla vastuullaan. Kurssia ei pidetä sateella eikä märällä asfaltilla. Tervetuloa alkeiskurssille!