Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Tule mukaan Kuntomessujen talkooporukkaan!

Kategoria: Tiedotteet | Kirjoitettu 27.02.2013

Tervehdys Katukiitäjä!

Ilmoittaudu nyt mukaan Kuntomessujen talkooporukkaan! GoExpo-sporttimessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa 8.-10.3.2013.

Toteutamme messujen yleisöluistelun ja mitä enemmän meitä on messuosastolla auttamassa suojusten pukemisia ja yleisöluistelun valvontaa, sitä leppoisammin tapahtuma sujuu. Muutama teistä onkin jo ilmoittautunut, mutta lisävoimia vielä tarvitaan. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Voit myös ilmoittautua allekirjoittaneelle suoraan.

Talkooväelle on luvassa vielä lisäsetti messujen vapaalippuja, oma henkilökohtainen kulkulupa messuille (voimassa koko messujen ajan) sekä talkoovuoron lounas näytteilleasettajien messuravintolassa. Postitan lisämateriaalin messuille tuleville viikon 10 alussa.

Muistathan myös Katukiitäjien vuoden 2013 jäsenmaksun. Moni teistä onkin sen jo maksanut, kiitos siitä! Jäsenmaksun eräpäivä on torstai 28.2.2013,  summa ja tilinumero entiset eli: 25 EUR; Nordea 218518-32949. Viitenumero on sama kuin jäsenkorttisi numero.

Messuterveisin,

JOUNI KENTTÄMIES

pj, Katukiitäjät ry

jouni.kenttamies@gmail.com