Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

IDEALfit ja Motivus ovat Katukiitäjien uudet kuntosalikumppanit

Kategoria: Tiedotteet | Kirjoitettu 14.10.2012

Katukiitäjien uudet sisätreenikumppanit ovat kuntokeskukset IDEALfit ja MOTIVUS. Katukiitäjien jäsenet pääsevät näille molemmille saleille nyt etuhintaan. Katso tarkemmat tiedot jäsensivuilta.

 

IDEALfit:in jäsenetu Katukiitäjille koskee Hakaniemen ja Kulosaaren saleja:  Hakaniemen kuntokeskus sijaitsee Hakaniemen torin alle vuonna 2003 rakennetussa monikäyttötilassa yhdessä Arena Centerin salibandy -ja sulkapallokenttien sekä lasten puuhamaailman kanssa. Hakaniemessä on tarjolla seuraavia palveluita: akupunktio, fysioterapia, hieronta, kuntosali, Personal Training, spinning ja ryhmäliikuntapalvelut. Kulosaaressa on hyvin varustettu kuntosali ja mahdollisuus hierontaan/fysioterapiaan. http://www.idealfit.fi

 

MOTIVUS kuntokeskukset Helsingissä sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytössäsi on laaja liikuntatarjonta ja tasokkaat keskukset. Motivus kuntokeskuksissa voit harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Valikoimaan kuuluvat jumpat, PACE, kehonhuoltotunnit, tanssilliset tunnit, kamppailulajeihin perustuvat tunnit, Indoor Cycling (spinning) ja kuntosali. Motivus Adlon (Taka-Töölössä) ja Ruoholahti ovat tarkoitettu vain naisille.  Myös Motivus Stockmann on erityisesti naisille, mutta tiistai- ja torstaiaamuisin myös miehille. Motivus Center (Kampissa Scandic-hotellin alakerrassa) sekä  Motivus Kamppi  (Autotalossa) ovat avoinna sekä naisille että miehille. Motivus Kampin toiminta jatkuu 31.12.2012 saakka. http://www.motivus.fi

 

Tervetuloa treenaamaan hyvässä seurassa!