Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Kuntorullaluistelun kurssin 4. tapaaminen 28.7

Kategoria: Tiedotteet | Kirjoitettu 02.07.2012

Kuntorullaluistelun neljäs tapaaminen on lauantaina 28.7.2012 klo13 Pirkkolan rullaluisteluradalla. Varapäivä sunnuntai 29.7, jos lauantaina sataa.  HUOM: Sateella tapamista ei ole.

Ensimmäinen tapaaminen oli la 12.5 klo 13:00 Pirkkolan rullaluisteluradalla.

Toinen tapaaminen oli lauantaina 26.05 ja kolmas tapaaminen oli lauantaina 30.6.2012.

Ensin alkulämmittelu luistellen, sitten ehkäpä tossut jalkaan ja lopuksi paljon harjoittelua luistellen. Tämän kahden tunnin harjoittelun jälkeen voi vielä jäädä radalle.

Ilmottaudu emailiin, ja voit tuoda toiveitasi esiin opetuksesta, ajasta ym

Voit tulla yhdelle kerralle tai osallistua joka kerta.

Mikäli yhteistapaamisten lisäksi on kiinnostusta esim tekniikka yhteislenkkeihin tai loikkaharjoituksiin, keskustelemme niistä. Laita viestiä kiinnostuksestasi.

Vuonna 2011 käynnistynyt rullaluistelun maratonkoulu jatkuu  – tänä vuonna teemana on kuntorullaluistelu. Koulutuksen tavoitteena on hankkia rento ja helppo luistelutekniikka, jolla saadaan luisteluun myös nopeutta. Kurssin harjoitteet ovat lajinomaisia ja jokainen kurssilainen voi tehdä niitä oman tasonsa mukaan.

Kuntorullaluistelukoulu on Suomen luisteluliiton ja rullaluisteluseurojen yhteishanke; se toteutetaan Katukiitäjien ja Helsingin Työväen Luistelijoiden yhteistyönä.

Kuntorullaluistelukoulu kokoontuu  Pirkkolan rullaluisteluradalla. Kouluun osallistuvan on oltava rullaluisteluseuran jäsen.

Lisätietoja: Soile Kallio 0400-424471   amandakallio(at)windowslive.com