Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Rullaluistelun alkeiskurssit 2012: ilmoittaudu nyt!

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 16.05.2012

Katukiitäjät ry järjestää tuttuun tapaan suosittuja rullaluistelun alkeiskursseja jälleen kesällä 2012. Kukin kurssi kestää yhden illan eli 1,5 tuntia. Kurssit pidetään Olympiastadionin vieressä Paavo Nurmen patsaan luona tiistaisin klo 18.00-19.30. Tulevat kurssipäivät ovat seuraavat:

ti 22.5. (KURSSI TÄYNNÄ), ti 29.5. ja ti 19.6. (KURSSI TÄYNNÄ)

Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille tällä lomakkeella. Alkeiskurssin hinta on 15 euroa/aikuinen, 10 euroa/lapsi.

Alkeiskursseille osallistuminen ei maksa erikseen, jos on ennen kurssia maksanut Katukiitäjien jäsenmaksun (25 EUR). Katukiitäjien jäseneksi voit liittyä täällä.

Alkeiskurssi perehdyttää rullaluistelun perusasioihin ja antaa vinkkejä turvalliseen luisteluun ja tekniikan kehittämiseen. Kurssille ovat tervetulleita aloittelijat ja kokeneemmatkin luistelijat. Kurssilla opitaan luistelemaan tasaisella ja mäessä sekä jarruttamaan ja kaatumaan turvallisesti. Kurssilla teemme myös lyhyen lenkin, jonka aikana voit soveltaa juuri opittuja taitoja.

Tarvitset kurssille mukaan omat luistimet ja suojukset sekä kypärän, joka on kurssilla pakollinen varuste. (Huom. Emme opeta luistelemaan sauvojen kanssa, joten sauvoja ei kannata ottaa mukaan.) Kurssilla jokainen luistelee omalla vastuullaan. Kurssia ei pidetä sateella eikä märällä asfaltilla. Tervetuloa alkeiskurssille!

Katukiitäjät järjestää alkeiskurssien lisäksi myös mm. kuntoluistelukoulun 2012. Tutustu koko kurssitarjontaamme täällä.