Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Rullaluistelun alkeiskurssi

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 15.05.2012

Katukiitäjät ry järjestää rullaluistelun alkeiskursseja myös kesällä 2012. Kukin kurssi kestää yhden illan eli 1,5 tuntia. Kurssit pidetään Olympiastadionin vieressä Paavo Nurmen patsaan luona tiistaisin klo 18.00-19.30. Tulevat kurssipäivät ovat seuraavat:

ti 22.5. (KURSSI TÄYNNÄ), ti 29.5. ja ti 19.6.

Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille sivulla http://www.katukiitajat.fi/2012/05/kurssi-ilmoittatuminen/ Alkeiskurssin hinta on 15 euroa/aikuinen, 10 euroa/lapsi. Alkeiskursseille osallistuminen ei maksa erikseen, jos on ennen kurssia maksanut Katukiitäjien jäsenmaksun 2012.

Alkeiskurssi perehdyttää rullaluistelun perusasioihin ja antaa vinkkejä turvalliseen luisteluun ja tekniikan kehittämiseen. Kurssille ovat tervetulleita aloittelijat ja kokeneemmatkin luistelijat. Kurssilla opitaan luistelemaan tasaisella ja mäessä sekä jarruttamaan ja kaatumaan turvallisesti. Kurssilla teemme myös lyhyen lenkin, jonka aikana voit soveltaa juuri opittuja taitoja.

Tarvitset kurssille mukaan omat luistimet ja suojukset sekä kypärän, joka on kurssilla pakollinen varuste. Kurssilla jokainen luistelee omalla vastuullaan. Kurssia ei pidetä sateella eikä märällä asfaltilla. Tervetuloa alkeiskurssille!