Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Pirkan rullaluistelu

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 08.05.2012

Pirkan Rullaluistelu toivottaa tervetulleeksi nauttimaan kesäisistä reiteistämme myös rullilla tai skikeillä, sauvoilla tai ilman. Vuoden 2010 tapahtuman jälkeen olemme jättäneet kellot kotiin ja sijoituksien mittaamisen sijaan keskitymme nautiskeluun hyvässä seurassa. Matkavaihtoehtoina ovat kaikki Pirkan Pyöräilyn neljä reittiä. Mikäli tarpeeksi kovareitinen menijä löytyy taivaltamaan koko 217 kilometrin Pirkan Lenkin, on Tampereen Sisusta lupautunut myös kaveri matkalle mukaan. Klassikkolenkillä (134km) on jo muutamana vuotena nähtykin myös rullaluistelijoita pyöräilijöiden mukana. Samanaikaiset lähtöajat pyöräilijöiden kanssa tarjoavat myös oivan mahdollisuuden pyöräpeesaukseen. Nämä pitkät matkat lasketaan myös mukaan Pirkan Kierroksen ja Pirkan Pyöräilyn osasuorituksiksi. Perhelenkki (43km) on rullaluistelijoille jo maratonmatka. Tunnelmaan pääsee mukaan myös Täyskympillä (10km), joka sopii nuoremmille ja vähemmän potkineille, vaikka koko perheelle!

Rullaluisteluun ilmoittaudutaan perinteisesti vasta sääennusteiden selvittyä, mutta muistutettakoon, että ilmoittautuessasi ennakkoon (ennen 6.6.) säästät selvää rahaa. Netti-ilmoittautuminen päättyy 6.6.2012.

 

TAPAHTUMAN SIVUT