Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Kesän 2011 rullaluistelukurssit

Kategoria: Tiedotteet | Kirjoitettu 03.07.2011

Kesän 2011 rullaluistelukurssit ovat tällä erää ohi, mutta alempaa löydät perustietoa kurssitoiminnastamme. Mahdolliset kysymykset kurssitoiminnastamme voit lähettää osoitteeseen info@katukiitajat.fi.

Katukiitäjät ry on järjestänyt rullaluistelukursseja jo vuodesta 1993. Miksi tuhlata kuukausia perustaitojen opettelemiseen kantapään kautta, kun pystyt hankkimaan ne turvallisesti yhdellä oppitunnilla? Kurssillamme saat henkilökohtaisia neuvoja ja palautetta siitä, mihin juuri sinun tulisi kiinnittää huomiota.

Suosittelemme oppitunteja myös kokeneille jäällä luistelijoille, rullille siirryttäessä joutuu aina opettelemaan uusia taitoja. On paljon hauskempaa opetella luistelemaan ryhmässä kuin puurtaa yksin pimeällä parkkipaikalla. Kurssilla vastaamme mielellämme kaikenlaisiin luisteluun ja luistimiin liittyviin kysymyksiin.

Kurssit pidetään klo 18.00-19.30 Paavo Nurmen patsaan luona (Olympiastadionin edessä). Kurssilla teemme lyhyen lenkin, jonka aikana voit soveltaa juuri opittuja taitoja. Näille 1,5 tunnin alkeiskursseille ovat tervetulleita aloittelijat ja kokeneemmatkin luistelijat. Kurssilla opitaan luistelemaan tasaisella ja mäessä sekä jarruttamaan ja kaatumaan turvallisesti.

  • Tulethan hieman aikaisemmin, jotta pääsemme aloittamaan klo 18.00
  • Kurssia ei pidetä sateella eikä märällä asfaltilla
  • Kurssi on Katukiitäjien jäsenille ilmainen, muilta 15 euroa/aikuinen, 10 euroa/lapsi
  • Mukaan omat luistimet ja suojat sekä kypärä
  • Luistelu omalla vastuulla, kaikilla kursseilla kypärä on pakollinen