Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Sweden 12H Roller

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 11.07.2011

Sweden 12 H Roller – on 12 tunnin rullaluistelu Falkenbergin moottoriradalla Ruotsissa:

“Vill Du och dina vänner svettas och skratta tillsammans? Sweden12hRoller är en utmaning utan dess like i Sverige. Under tolv timmar ska deltagare på inlines eller rullskidor hålla både humör och ork uppe på Falkenbergs Motorbana. Reglerna är enkla och skapade för att alla ska kunna vara med – allt ifrån nybörjare till motionär.

Deltagarna tävlar i lag och enbart en lagmedlem är på banan åt gången. Laget som klarar av tolv timmar är inte bara en utmaning rikare utan varje individ kommer att ha upplevt något utöver det vanliga!

Genom att arrangera utmaningen på Falkenbergs motorbana får vi ett kompakt arrangemangsområde. Vi kan med ett kompakt område skapa en god stämning och erbjuda Dig närhet till parkering, toalett, restauranger samt caféer. Allt Du kan tänkas behöva för att klara tolv timmar lagtävling! Vi kan dessutom erbjuda en bred och fin bana med bästa möjliga säkerhet för Dig! Anmälningsavgift och lagsammansättning I anmälningsavgiften ingår gratis parkering precis intill racingbanan, den bästa säkerhet som kan erbjudas samt mat. Energi som ni kan ha mycket nytta av under de tolv timmar ni ska kämpa och peppa!”