Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Savonlinnan Pyhän Olavin maraton

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 11.07.2011

7. Pyhän Olavin Maraton pidetään Savonlinnassa lauantai- sunnuntai 23-24.7.2011. Tapahtuma on vuodesta 2011 lähtien kaksi päivänen, siten että rullaluistelu ja pyöräilysarjat suoritetaan lauantaina 23.7 ja juoksu ja sauvakävelysarjat sunnuntaina 24.7.
Rullaluistelun ja pyöräilyn lähtö- ja maalipaikat on viime vuodesta tutussa paikassa, eli Mertalan Nesteen piha-alueella. Rullaluistelu- ja pyöräilyreittinä on edellisiltä vuosilta tuttu Louhen lenkki. Juoksun lähtö- ja maalipaikka on Heikinpohjan urheilukentällä. Maraton juostaan kahtena 21 km:n lenkkinä. Reitti suuntautuu ensiksi Heikinpohjasta rantoja pitkin kaupungin keskustaan. Matkalla ohitetaan mm. matkustajasatama ja Olavinlinna. Kääntöpaikka on Kasinonsaarilla, josta palataan takaisin Heikinpohjaan ja lähdetään kaupungin keskustasta länsipuolelle kaupunkia kohti Laitaatsilataa ja Kellarpeltoa.

Ilmoittautuminen Pyhän Olavin Maratonille on käynnissä. Osanottomaksut ovat halvemmat mitä aikaisemmin ilmoittautuu. Pyhän Olavin Maratonin järjestää SSL

 

Savonlinnan maratonin nettisivut.