Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Eltsussa tossuilla tekniikkaa tiistaisin elokuussakin

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 05.07.2011

Rullaluisteluteniikkaa pystyy parantamaan loikilla, spurteilla, tasapaino harjotteilla, keskikehon voimistamisella, kuivaluistelulla… Kaikki nämä hauskat harjoitteet ja monta muuta tehdään tossuilla, kukin oman tason ja taitojen mukaan. Harjoituksiin osallistuvan on kuuluttava johonkin rullaluisteluseuraan. Treenit ovat osa Rullaluistelun Maratonkoulua.

Ensimmäinen tapaaminen oli Eläintarhan kentällä tiistaina 12.7 klo 18 – 19.30. Tapaaminen kuularingin ja kiekkohäkin välissä.  http://www.hel.fi/hki/Liv/fi/liikuntapaikat/urheilukent_t/el_intarhan+yleisurheilukentt_

Olisi hyvä, jos ehtisit jo ennen kuutta omalle lämmittelylenkille (n.10min), sillä kuudelta teemme vain lyhyen lämmittelyn/venyttelyn  ja aloitamme sitten.

Rata voi olla märkä, mutta rankkasatella emme lähde. Siis seuraa säätietoja,  tai soittele.

Treenit jatkuvat joka tiistai vielä elokuussakin.

Soile Kallio  0400-424471