Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Pirkan Rullaluistelu

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 05.06.2011

“Uudistunut Pirkan Rullaluistelu toivottaa tervetulleeksi nauttimaan kesäisistä reiteistämme myös rullilla tai skikeillä, sauvoilla tai ilman. Vuoden 2011 tapahtumassa jätämme kellot kotiin ja sijoituksien mittaamisen sijaan keskitymme nautiskeluun hyvässä seurassa. Matkavaihtoehtoina ovat kaikki Pirkan Pyöräilyn neljä reittiä. Mikäli tarpeeksi kovareitinen menijä löytyy taivaltamaan koko 217 kilometrin Pirkan Lenkin, on Tampereen Sisusta lupautunut myös kaveri matkalle mukaan. Klassikkolenkillä (134km) on jo muutamana vuotena nähtykin myös rullaluistelijoita pyöräilijöiden mukana. Samanaikaiset lähtöajat pyöräilijöiden kanssa tarjoavat myös oivan mahdollisuuden pyöräpeesaukseen. Nämä pitkät matkat lasketaan myös mukaan Pirkan Kierroksen ja Pirkan Pyöräilyn osasuorituksiksi. Perhelenkki (43km) on rullaluistelijoille jo maratonmatka, siellä mahdollisuus osallistua Tampereen Sisun järjestämiin vetoapuryhmiin. Tunnelmaan pääsee kuitenkin mukaan myös Täyskympillä (10km), joka sopii nuoremmille ja vähemmän potkineille, vaikka koko perheelle!

Rullaluisteluun ilmoittaudutaan perinteisesti vasta sääennusteiden selvittyä, mutta muistutettakoon, että ilmoittautuessasi ennakkoon (ennen 9.6.) säästät selvää rahaa. Netti-ilmoittautuminen päättyy 9.6. klo 23.59.”

http://www.pirkankierros.fi/rulla.htm