Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Helatorstain Porvoon-retki

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 12.05.2011

FinLine-koulu kutsuu varsinaisen koulutusohjelmansa ohella kaikki jäsenet mukaan perinteiselle helatorstain Helsinki-Porvoo-luisteluretkelle. Luistelumatka noin 50 km, joka luistellaan leppoisasti (eli epävirallinen retkiluokka 3). Perillä nautimme omakustanneaterian Oslan Rossossa.

Tämä alkukesän kohokohta on järjestetty jo yli 15 kertaa, ja siellä on ollut vuosien varrella mukana menestyksekkäästi monentasoisia luistelijoita. Koska tällä retkellä ainoastaan nautiskellaan luistelusta, riittää perusluistelutaitojen (alamäet, jarrutus) hallinta. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta pidemmistä luisteluretkistä — tästä retkestä on monet aloittaneet!

Jakaannumme kaupunkiosuudelle tarvittaessa FinLine-tyyliin pariin ryhmään, jotta jokaiselle löytyy sopiva luisteluvauhti. Paluumatkan voi suorittaa vuorolinja-autolla (tai tossujen puuttuessa luistellen).

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät jäsenten ilmoitustaululta kirjautumalla sisään oikean yläkulman linkistä.