Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

FinLine-koulu esittää: Hyvinkää

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 20.05.2011

FinLine-koulu isännöi toukokuun viimeisenä viikonloppuna ei-vielä-perinteisen Hyvinkään retken. Hyvinkään retki sai alkunsa viime vuoden Kytäjä-Jukola-tapahtumasta, jonne joukko Katukiitäjiä päätti luistella tuttuja moikkaamaan. Käytetty reitti osoittautui niin mainioksi, että siitä muodostunee uusi perinteinen retkiklassikko: vaikka matkaa kertyy noin 75 km, vajaat kolme kilometriä siitä tarvitsee luistella ilman pyörätietä tai jalkakäytävää.

Perillä Hyvinkäällä nautimme omakustanneaterian. Paluumatka tapahtuu vapaavalintaisella menetelmällä, esim. junalla. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan jäsenten ilmoitustaululla myöhemmin. Epävirallisen retkiluokituksen asteikolla retki asettuu keskimäärin luokkaan 3.

Retki on avoin kaikille Katukiitäjien jäsenille, joilla on perustaidot matkaluistelusta (esim. FinLine-koulun aiemmista kokoontumisista). FinLine-koulun retkiin voit osallistua riippumatta siitä, oletko osallistumassa itse FinLine-tapahtumaan.