Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Rullaluistelun alkeiskurssi

Kategoria: Uncategorized | Kirjoitettu 27.04.2011

Katukiitäjät ry järjestää rullaluistelun alkeiskursseja myös kesällä 2011. Kukin kurssi kestää 1,5 tuntia. Kurssit pidetään Olympiastadionin vieressä Paavo Nurmen patsaan luona tiistaisin klo 18.00-19.30. Tulevat kurssipäivät ovat seuraavat:

ti 21.6. ja ti 28.6.

Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille lähettämällä sähköposti osoitteeseen: info@katukiitajat.fi Alkeiskurssi on Katukiitäjien jäsenille ilmainen, muilta hinta on 15 euroa/aikuinen, 10 euroa/lapsi.

Alkeiskurssi perehdyttää rullaluistelun perusasioihin ja antaa vinkkejä turvalliseen luisteluun ja tekniikan kehittämiseen. Kurssille ovat tervetulleita aloittelijat ja kokeneemmatkin luistelijat. Kurssilla opitaan luistelemaan tasaisella ja mäessä sekä jarruttamaan ja kaatumaan turvallisesti. Kurssilla teemme myös lyhyen lenkin, jonka aikana voit soveltaa juuri opittuja taitoja.

Tarvitset kurssille mukaan omat luistimet ja suojukset sekä kypärän, joka on kurssilla pakollinen varuste. Kurssilla jokainen luistelee omalla vastuullaan. Kurssia ei pidetä sateella eikä märällä asfaltilla. Tervetuloa alkeiskurssille!