Arkisto

Tiedotteet, kurssit ja tapahtumat

Katukiitäjien uusi nettisivusto käyttöön ma. 11.4. – Uudet tunnukset nyt jaettu jäsenille.

Kategoria: Tiedotteet | Kirjoitettu 10.04.2011

Katukiitäjien jäsenille on nyt lähetetty meilissä tunnukset uusille jäsensivuille. Meilissä on otsikko: “Ylläpito on resetoinut salasanasi”

Jos et ole saanut uusia tunnuksia, tarkista aluksi sähköpostiohjelmasi roskaposti. Jos tunnusmeiliä ei sieltäkään löydy, ilmoita asiasta osoitteeseen: jasentiedot@katukiitajat.fi

TÄRKEÄÄ: Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut Katukiitäjien jäsenrekisteriin ilmoittamastasi, ilmoita nykyinen toimiva sähköpostiosoitteesi viimeistään nyt osoiteeseen: jasentiedot@katukiitajat.fi

Uusille jäsensivuille kirjaudutaan sisään sivujen oikean ylänurkan lukkokuvakkeesta. Kun olet kirjautunut sivuille, klikkaa sen jälkeen samaista kuvaketta uudestaan ja näet omat tietosi, mitä voit muokata. Sivun alalaidasta pääset muuttamaan salasanan mieleiseksi.

Sivuilta uloskirjautuminen tapahtuu “lukkokuvakkeen” viereen sisäänkirjautumisen jälkeen ilmestyvästä “vihreästä virtapainikkeesta”.

Tämä sivusto otetaan käyttöön maanantaina 11.4. Samalla sivuston osoitteeksi muuttuu www.katukiitajat.fi  ja Katukiitäjien entiset sivut poistuvat toiminnasta.

Kaikkea entisten sivujen sisältöä ei ole siirretty uusille sivuille. Vanhoja sisältöjä siirretään uusille sivuille tarpeen ja resurssien mukaan. Koko vanha sivusto on varmuuskopioitu ja sisällöt ovat tallessa, vaikka niitä ei uusilla sivuilla heti näykään.

Nyt on siis korkea aika surffailla Katukiitäjien vanhojen sivujen syövereissä – sieltähän löytyy vaikka mitä aarteita!

JOUNI KENTTÄMIES